Oops...

Hade Historia läxa över helgen, för ja blev inte klar på lektionen. Hmmm gjorde inte allt, tröttnade... om han säger nått kan ja bara börja babbla på svenska och låstas som om ja inte fattar nått x)

090830

Va planerat idag att åka till Tinas brors hus idag och åka vattenskidor och äta middag där, Men de börja regna och åska galet mycket så de blir en annan dag :(
blev middag här hemma istället, kyckling sallad grejs (gott) och chips :P  sen glass med grädde och frukt till efterrätt!! :D

Barnvakt

Igår va jag barnvakt åt min bildlärares barn,eftersom att jag bor nära han så fråga  han om ja ville, och dom betalade $10 i timmen, vilket e typ 70 spänn, fast de va bara i två timmar men han sa att han behövde barnvakt flera gånger.

De va två killar + deras kompis. dom älsta gick i 6:an och den tredje i 5:an, dom fråga massa frågor :P vilket va bra, så dom prata me mig, men jätte goa ungar, och as vackert hus :O dom hade en pool,gym, biosalong, utehus, bar, stort hus, och till o med en båt i taket :O 

Var nyss och handla, blir mini pizza/sandwich till middag nu, Tv eller film, laddat ner obsessed, ska nog ta och se den :) 

LÄNGTAR!

Tänkte berätta lite om vart ja kommer åka här framöver.

Till Thanksgiving så ska vi åka upp till Tinas dotter, och hon bor nära Washington så då ska vi åka dit oxå , de ska bli så kul att få se, kommer åka en sån dära tour genom staden och sen typ shoppa och sånt, vet inte allt de vi ska göra. de e i alla fall en 2 dagar bilresa dit :O blir bilresa för Don flyger inte, han e flygrädd. fast de kan va kul , uppptäcka andra stater på vägen. Sen så är New York ganska nära Washington så kanske en sväng dit oxå!

Sen den 26 december,(då nathalie kommer) ska vi till DISNEY WORLD i Florida :D 9 timmar bilresa, vi kommer va där i 5 dagar, och göra allt :D natha o jag och Patricia(värdsyster) kommer få gå själva för Tina och Don som e gamla hänger inte me . finns hur mycket som helst där, vi kommer bo på hotell, gå på tivoli , träffa långben och dom andra,vet inte allt man gör där, men alla säger att de e as roligt :D Nathalie ska va här i 2 veckor, e så mycket vi ska hitta på, kommer nog shoppa mest x) finns massa "malls" här så... kommer nog äta ute varje dag, så ja kan visa alla resturanger.

Sen e det en EF resa till Californien, som tydligen inte va så dyr, så då ska man passa på, funderar på den resan, eller jag har funderat klart, och ja vill åka men må prata me mamma o pappa först. men de e i alla fall en resa som är 9 dagar, allt ingår,hotell, mat , tour och sånt. hoppas Rasmus(andra svenska utbytesstudenten, från östersund, som bor i Alabama) kommer  åka på den me, så man har en svensk att prata me, igentligen så får man inte prata sitt hemspråk  när man e här men men... de e verkligen en resa ja ska/vill åka :D 
 
Sen så är de en massa små resor som ja och värdfamiljen kommer ta, för de e jätte mycket dom vill visa mig :)

Stranden.

 Vi åkte till stranden idag, väldigt varmt va de, typ over 30 grader, de va nåra mil dit.
jätte vacker strand, och vattnet va as varmt.

     

Sen blev de middag på Lamber's Cafe! Go mat, roligt för dom gick runt och kastade bröden till alla :P sen va de as stora muggar :O ja köpte en x)
      Min STORA mugg :D

EF Möte

Idag var de EF möte, i ca 2 timmar. alla studenter och deras värdfamilj samlas och man äter man och lyssnar på reglerna.

Alla vi studenter skulle samlas i ett rum och lyssna på en EF tant som pratade om reglerna , saker som man INTE fick göra, och de va mycket , och alla tycker hon e elak och säger allt så negativt, o de e sant, hon lät arg hela tiden, typ skrek mot oss, när hon pratade om maten , att man skulle äta de som finns på bordet(hos värdfamiljen) så vare en tjej som fråga om man fick fixa egen mat, för hon mådde dåligt av maten(den e väldigt fet, och annorlunda) och då sa hon till me en agressiv ton - eat what they give you, they can't buy you special food every day, for the whole year. you will get use to it!    och hon stirra på henne, den stackars
 tjejen börja grina, och ef tanten fortsatte prata om regler. 
Vi satt där inne i rummet i 1 timme och lyssnade på henne babbla om regler.... du får inte dricka, då åker du hem, du får inte ta droger, då åker du hem, du får inte va på en fest me underåriga som dricker(även fast du själv inte dricker) för då åker du hem, du får inte köra bil med nån som e under 25, för då åker du hem, du får inte få ett IG i betyg, för då åker du hem..... de va massa mer!!

Sen tyckte dom att man skulle prata me familj o vänner från hemma en gång i veckan i bara 10 minuter, ja som pratar me nathalie typ varje dag och min familj varannan xD de e väl så man inte ska längta hem men men.

De va en as söt kille, från nått land som va där, hade va jätte dålig på engelska, och han fråga tanten nått om han fick typ köpa grejer på internet och sen sälja dom, den konversationen höll på i minst 15 minuter, och han fick inget svar, fast ingen fatta va han sa så... :P

aja , maten va sådär, de va massa från tyskland där :S sen nåra från norge o danmark och EN från sverige, yaay! :P hon eter Sofia, fast de konstiga va att vi fick inte prata svenska me varann (för då åker vi hem...) så de känndes konstigt att prata engelska med en svensk, ganska löjligt.
 Söta katten Reba :)

  

Swedish Candy!

Min kära mormor, som ja saknar sååååå, skickade mig godis och kaviar o messmör :D och en liten present^^
TACK!! 


Idag åt vi middag på ryan's(nått sånt hette den) buffe : ) god mat, man fick välja va man ville ^^, och när vi va på väg ut, så satt de en mörkhyad "stor"(stor = fet) familj, och killen ropa, OMG it's Paris Hilton, can I have your autograph xD haha bara för ja e blond, och dom fortsatt, come on Britney Spears, give me your autograph, ja skratta och gick :P de va lite roligt.
As många mörkhyade på skolan, alla e snälla men dom e jätte högljuda,(o feta) dom skriker o dundstar omkring, alla vita sitter tysta o typ kollar på xP lite kul när man märker de, aldrig vita dom man hör skrika eller prata högt.Precis som i filmer! =)

Prov imorron i historia :( plugg...

No more english...

i alla fall inte för än nästa semester, ja ville byta bort engelskan för gramatiken är för svår för mig.

Idag på engelskan, ja satt på min platts, sa inget, (ingen får prata utan lov)  och Miss Brown, sa: Jennifer take your books and come with me!   :O:O de va läskigt. men hon skulle bara visa mig vilken lektion ja skulle byta till :P och ja kommer att ha Idrott, varje dag fram till jul :O bättre än Engelska i alla fall.






Me Like

Idag for vi och träffade deras barnbarn, tre killar, älsta 13 och yngsta typ 5, den yngsta va super söt, långt lockigt
 hår :) kommer inte ihåg va de heter, eller kan iaf inte stava.
efter de åkte vi till Koil och JCPennys så ja fick köpa shorts till skolan, och lite annat. jeans shorts, T-skirt och lite presenter ^^  sen blev de Target, Tina skulle köpa en till av sin "murder mystories" hon läser en bok serie och berättar allt hon har läst vid matbordet, Don vill inte lyssna,(ja tycker de e kul) hon säger som:  -och sen köt hon honnom i huvutet och de exploderade, och alla tror dom vet vilken de va , fast jag vet. haha hon berättar så roligt xP  aja ja köpte iaf hörlurar på Target för mina gick sönder på något vis O.o 
 

                                                                                   Min ninja turtles T-skirt :D





Fruit Roll-Ups

Idag på Wal-Mart köpte ja Fruit Roll-Ups :d as gott
Man blir blå på tungan x)


Ja köpte Pop-Tarts oxå! Ska prova äta de imorron till frukost x)
Och de blev hamburgare till middag :)



Sanna Vänner!

Tråkig dag idag, ganska skönt faktiskt :) ska iväg och handla, och måste skicka mammas paket oxå, har inte gjort de än :O fy på mig! Fast de tar tid, för kartongen e stor, så ja må fylla ut hela me grejor :D så vänta du bara mammi, de kommer!

Pratade me Min nathalie på msn, saknar henne, längtar tills hon kommer. Eftersom vi båda hade tråkigt så lyssnade vi på Carolas"Sanna Vänner", vi tyckte de passade oss.




=)

Va på bio med Casey, Amber & några till, kommer inte ihåg namnen xD
Vi såg "the timetraveler's wife" den va bra, men sorglig, ja grät inte(trodde ja skulle de, gråter ofta på filmer), ja kolla över
 på alla andra, och alla grät, man kunde höra snyftningar från typ alla där, och de va väldigt mkt folk på den filmen :O :)
Efter filmen åkte vi till walmart o köpte glass, GOTT!

'









































Nä nu ska ja sova , e as trött efter en vecka skola! bye

Maaaaaat

Va en bra dag idag på skolan, har börjat prata mera nu ^^  ja äter lunch me en tjej som heter Casey. ja ska gå me henne och hennes kompisar på bio imorron, de blir "the timetravelers wife" har längtat efter den filmen as länge nu :D 
Jag fick reda på idag att ja måste skriva skrivstil hela tiden på engelskan :O så träna på de må ja göra, för ja kan ju inte säga att ja e så bra... :P  Alla ungdomar på skolan som e i  min ålder har barn , asså i varje klass ja har så e de någon som har en unge, i engelskan e de en mörk tjej som har en 8 mån gammal bebis och i multimedia e de en kille som har en unge, och han har tillochmed vart i fängelse :O  och här är de inte ens konstigt att ha barn i den här åldern :S

De blev iaf middag på "Logan's" :) Go mat , ja beställde en stek me pommes frites och bakad posatis :)
De Bästa va att man fick jordnötter och skalen fick man slänga på GOLVET :D:D:DxD as kul va de!! Tina sa att på helgerna så har dom ungefär 10 cm jordnötskal fulla golven xD och dom sopar varje kväll.



Skola.

Första dagen på skolan va väl okej, andra dagen va bättre, då folk börjar fråga frågor och sånt, en tjej fråga vart ja var från, ja sa sverige, hon visste inte vart de va, sen fråga hon om ja va från Europa...hallå daaah :P men hon va snäll. De va en annan tjej som fråga vart ja va ifrån , ja sa sverige, hon sa:  "what´s in sweden?"...ehh (alla skratta) ganska dum fråga. 

Typ alla kolla på mig, ja va nog den ändå me blont hår och blåa ögon, de fanns andra blonda oxå eller lite mer cendre, dom tror typ bara att de finns blonda tjejer i sverige.
 
Man märker direkt vilka som är bråkmarare i klasserna iaf :P min första lektion är engelska, med mrs Brown :O hon har ett rykte på skolan om att vara riktigt sträng(och de e hon) va inte berädd på någon så sträng, bara i hennes klass måste alla stoppa in tröjorna(ja klarar mig i alla andra klasser xD)  och varje gång man säger yes eller no så måste man säga ma-am efter och man får inte säga what? när man inte fattar , man måste säga excuse me.  Dom andra lärarna bryr sig inte så mycket, man måste ju säga mr och mrs men de förstog ja :) , de va två killar i klassen som retar Mrs Brown hela tiden xD haha ganska kul!
Ja e en Junior och de finns en klass under vilket är freshmen och en över senior.
På lunchen satt ja me en tjej som heter Casey och hennes kompisar, hon va jätte trevlig :) Fast dom va seniorer så ja har inte nå klasser me dom. 
 Sen skolbussen e jobbig, trång och varm, fast ganska kul att lyssna på va alla säger ^^  











Så ser bussen ut :)





Tänk om bussen såg ut så :O OMG hur kan någon ha en sån skolbuss.

myggor?

Myggbett fulla fötterna, kliar... illa. 

Pizza :)

Imorron är de skolstart, ska bli kul att träffa folk, de e tråkigt att inte känna nån här :( hoppas folk tycker de e as intressant me en svensk människa och springer fram till mig :D.... okej de kommer inte att hända men man kan ju alltid hoppas ;D
Patricia kommer följa me mig första dagen, och ja kommer åka bussen tillbaka hem, så ja vet vart den stannar och vart ja ska kliva på alla dagar, för skolbuss kommer ja åka. 

Va till kyrkan i morse iaf, väldigt tråkigt, Don(värdpappa) går varje dag, ja fattar  inte hur han klarar de :O
Ja höll på att somna, de va som att gå till kyrkan hemma, fast mera psalmer och mera böner, sen mot slutet skulle alla skaka hand, vissa kramade oxå,  känndes konstigt :P
Ikväll äre middag me "the old ladies" som dom kallar sig :P de e kul, alla samlas och äter god mat tillsammans varje söndag, fast ja vet faktiskt inte om de blir idag(de borde) men dom skulle till någon kyrka och lyssna på när nån sjöng, Tina sa att de skulle bli tråkigt, så hon hoppades på att hinna bli sjuk tills i kväll, så hon inte va tvungen att gå. xD  De blir Pizza iaf!! :D









...

Nu sitter ja vid datorn o kollar på topshop.com , kommer nog skicka efter nått där, för de finns typ inga kläder här :S
köpte tre tidningar idag ^^ som ja ska titta igenom sen. Idag har ja inte gjort ett skit :O har inte funnits nått att göra, ja sprang lite imorse, sen har ja latat mig :P  men imorron ska ja me Tina till kyrkan, ja må ju kolla va som e sån "big deal" :P fast vi far dit klockan 11 istället för halv 7, Tina tyckte vi skulle sova in :)  sen på måndag äre skola :O nä men de ska bli kul, så ja får träffa lite folk, längtar till skolan för första (och sista) gången i mitt liv ;O


Igår pratade ja me en annan utbytesstudent från östersund,Rasmus, han e upp e norra Alabama (kommer inte ihåg va de hette) va iaf inte lika bondit som här :P men de va as dålig mottagning så vi han inte säga så mkt, men vi hoppas på att åka på en resa till Californien, typ vid mars-april, :D spännande! 

Har iaf planerat lite me Nathalie :D hon kommer nog till jul i 2 veckor, och vi ska på Disney World :D kommer bli kul, saknar min nathalie :( 

 Nathalié

Fortune Cookies

Vi åt på kong king chong ching (?) ...whatever. kommer inte ihåg va resturangen heter :) de va en kina buffe mat ;) gott.  så mycket mat så MÄTT!  man fick Fortune Cookies efter maten, de får man inte i sverige, i alla fall inte där ja har ätit :O  Trodde de skulle va roligare att öppna kakan, mina förhoppningar krossades... inte så kul att öppna en fortune cookie.

  Hmmm....

Iallafall så fanns de en affär brevid som heter "dollar Tree" där kan man köpa träd som man kan hänga upp en massa pengar på!, va min första tanke ^^  aja nä men allt där inne kostar EN dollar (typ 7 spänn) 
ja köpte glow sticks :D:D:D as coolt!

Fredag.

Nu e klockan 6.18 här och vi ska snart ut och äta, vi äter ute ungefär en gång i veckan :)

Ja kom nyss in, "konstiga ungen" och hennes kompis kom förbi och vill ta me mig ut, ja ville verkligen inte!
dom tog me mig till deras "mall", ja gick några meter ifrån dom..... sen bjöd dom mig på glass(Gratis glass :D)
sen ville dom någon annan stans, men ja fick i mig kraften och sa att ja borde åka hem, så dom körde hem mig :D
snacka om pinsamma ungar(hon e 18, beter sig som...8, klär sig konstigt, och pratar som ett retard och den andra kunde inte ens prata, ja tror hon va handikappad, för hon hade typ inga armar) nästa gång hon ringer eller nått säger jag Nej direkt. OMG...
Hon e värre än Paula från min förra skola (vissa vet va ja menar)



Dom har 4 katter och en hund här, på bilderna e de "black cat" och "andrew"


Sen e de en massa insekter överallt :O

Laptop

Köpte mig en Laptop idag på "Best Buy" :) med svenskt tangentbord, så nu kan ja skriva ÅÄÖ :D
Dom e otroligt billiga här jämfört med i sverige, köpte min för $499 vilket är 3,737kr. fanns ännu billigare.






Allt här är väldigt stort, så ja ville köpa en stor dricka. Så Patricia körde mig till en mack så ja fick köpa mig en STOR dricka ;) .... de finns ännu större!

Grattis Mamma!! :D

Grattis till min mamma som fyller 40 år idag!! :D 
Ha en bra födelsedag
Kramar från MIG

Rave Movie Theater.

Idag gick vi pa bio igen, i fredags gick vi pa The Proposal :) Idag gick vi pa The Ugly Truth, Se Den! jatte kul och bra film :) 
Bio sallonger i USA!! as haftiga :D lite bilder hur Rave Movie Theater som vi gick pa ser ut :)


The Ugly Truth! :D

...

Idag var vi till doktorn klockan halv 9 på morgonen, han skulle ge oss ett "blue card" som man va tvungen att ha till skolregistreringen.
Vi åkte sen till skolan och valde kurser och registrerade mig.

Kurser!

 US History

English 11

Drivers ED

Art 1

Art 2

Fasion/Parenting

Forensic science
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu