Snö?


Skolan blev inställd klockan 2:50 idag så de blev ingen match, och ingen träning, och ingen skola imorron, och ingen träning, får inte åka till "the soccer turnament" i montgomery imorron o sova på hotell me varsity tjejerna som de va planerat, utan vi åker på lördag morron klockan 5 och har första matchen klockan 10, och vi har kanske 5 matcher och vi åker hem samma dag. inte lika roligt men vill se hur varsity spelar o så kommer ja nog på spela lite.

I måndag va första JV matchen, vi förlora . . .  men så kan de gå, i går va andra matchen och vi vann me 6-0, men de laget sög, ja tycker vårat lag e dåligt, JV står för junior varsity, och dom flesta har aldrig spelat. men e glad ja inte e på Varsity för dom må träna sjukt hårt o mycket. men iaf, tillbaka till matchen, ja gjorde 2 mål, en av en frispark som ja sköt as dålig och den for på marken rulla förbi hela laget och tunnel på målvakten ^^ haha, och andra målet va ja forward o sköt mot mål och sprang rakt in i målvakten (hon va lite oversized) ja studdsa tebax, hon va som en kudde, jätte mjuk ^^ he he
Nu är klockan iaf 20 i 8 och ja har inget att göra, folk gör inget på vardagar här så , ja funderar på att äta lite glass, ja menar ja tränar ju, så farligt kan de inte va :) de e ju gott!
.HEJS.

Ja hoppas de snöar lite iaf :)♥
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu